Pizza en de aftrap van het platform

Afgelopen dinsdag 30 mei jl. hebben we voor de derde keer een pizza-avond gehouden voor het netwerk van MAAK. Deze keer met een spreker van buiten het netwerk, maar wel met een prachtig onderwerp. Voorspelbaar onderhoud. Simon Jagers vertelde over zijn bedrijf Semiotic Labs en de mogelijkheden van algoritmes, sensoren en de weg naar 100% voorspelbaar onderhoud.

Er waren ongeveer 50 mensen aanwezig met een heel verschillende achtergrond, maar allemaal even enthousiast over het verhaal van Simon. Er waren technici vanuit de olie & gas, de food was goed vertegenwoordig, net als de railinfra. Onder hen directeuren en managers, maar de grote meerderheid bestond uit engineers en andere technici.

Naast het heerlijke eten van Contini en het goede verhaal van Simon is er een nieuw initiatief gelanceerd. De mogelijkheid om ook naast de pizza’s met elkaar in contact te zijn. Onderzoek onder de deelnemers leerde ons dat men graag wil weten wie er is geweest en dat men met elkaar in contact wil kunnen komen. Dit kan vanaf nu via www.platformonderhoud.nl.

In het najaar zullen we de 4de editie organiseren. Indien je ideeën hebt over een onderwerp en/of spreker laat het ons weten.

Restaurant Contini bedankt. Cafe Jan Westerhoff bedankt en uiteraard Simon Jagers heel erg bedankt voor je verhaal. Tot de volgende MAAK Pizza Avond XL!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie