Gezien bij Maintenance Next, innovaties & new Features

Gezien op de Maintenance Next: innovaties voor de industrie op het gebied van Maintenance.

Heeft u onderstaande features en innovaties ook gezien op Maintenance Next? We waren op bezoek in Ahoy op Maintenance Next en deze innovaties vielen ons op. Maintenance Next is de beurs waar onderhoudsprofessionals en bedrijven samenkomen om innovaties te showen en te delen. Maintenance Next was een succes en het is duidelijk dat er grote veranderingen gaan komen in de wereld van het onderhoud. Naast conventionele technieken als deze die steeds verder ontwikkelen zagen we ook iQunet, InvertRobotics en Semiotic Labs. Houd het platform in de gaten voor meer nieuws over ontwikkelingen in onderhoud en procestechniek.

Composite Repairs, het versterken of repareren van leidingen, vaten, tanks of andere toestellen door het aanbrengen van vezelhoudende materialen.

Het kan worden toegepast als structurele versterking, dus levensduur-verlenging maar ook om corrosie te voorkomen. De vezelhoudende materialen kunnen worden aangebracht op een in-bedrijf staande installatie, zolang er geen actieve lekkage is.

Voor meer informatie zie de website van Team Furmanite

Vanaf versie 2017R1 is het standaard mogelijk om budgetten te beheren in Ultimo.

Op elk niveau waar kosten worden gegenereerd, kunnen budgetten overzichtelijk worden vastgelegd en gemonitord.

Voor meer informatie zie de website van Ultimo

Eekels Pompen presenteert bij de Maintenance Next de Betsy 125SH pomp.

Een veelzijdig inzetbare diesel vuilwaterpomp met vacuumsysteem voor automatische aanzuiging. Watervulling om aan te zuigen is dus overbodig. Zuighoogte tot 70 meter!

Dit zijn ideale pompen voor het verplaatsen van zwaar verontreinigde vloeistoffen en zeer geschikt om in te zetten als calamiteitenpomp

Voor meer informatie zie de website van Eekels Pompen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie