De robot inspecteert.

Gezien bij de Maintenance Next 2017, een mooie en innovatieve toepassing van robottechnologie.

Een veilige en accurate manier om bijvoorbeeld opslagtanks van binnen te inspecteren. De op afstand bediende robot inspecteert de oppervlakte met behulp van high definition camera’s. De robot zuigt zich vast, kruipt en vindt putjes en barsten en andere onvolkomenheden.

De operator veilig gestationeerd buiten de gevarenzone bestuurt de robot, bekijkt real-time de videobeelden en sensorresultaten en identificeert en kwalificeert de gebreken. Ook gebreken die nog niet zichtbaar zijn voor het blote oog worden gedetecteerd waardoor al in een vroeg stadium gericht onderhoud uitgevoerd kan worden.

De robot is ook te gebruiken bij SST of andere niet magnetische tanks.

Voor meer informatie zie de website van Invert Robotics.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie